Bøger / faglitteratur

Mindre stress - mere overskud


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Lær din stress at kende ; Få mindres stress og mere overskud ; Du kan vælge ; Få balance i livet ; Et spørgsmål om planlægning og prioritering ; Få styr på tankerne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. apr. 2016

af

af

Morten Brynildsen

d. 14. apr. 2016

Fremragende guide til den stressramte, der giver viden til, hvordan man bliver mindre stresset og får mere overskud.

Bjarne Toftegård, der er leder af virksomheden Forebyg Stress, har udgivet en bred vifte af bøger og apps om stresshåndtering. I dette seneste skud på stammen gennemgår han vigtige redskaber til håndtering af stressorer, forståelse af egen stress, målrettet afstressning, at skabe overskud og måder, hvorpå man kan tage ansvar for at få balancen tilbage i livet igen. Korte kapitler med enkle opsummeringer af, hvad man i praksis kan tage fat på.

Yderst anvendelig hands on-bog til både dem med akut stress men også dem, der er kommet ud på den anden side af et stressforløb. Let at gå til og på et niveau, der ikke bliver uoverstigeligt for det stressede sind.

Der udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx StressAntistressmanualStress og Antistressmanual, der har været populære Der udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx Stress og , der har været populære StressDer udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx og Antistressmanual, der har været populære .