Bøger / faglitteratur / øvelser

Mod til selvværd - især for særligt sensitive mennesker


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2011

af

af

Grethe Lorentzen

d. 16. nov. 2011

Møberg har gjort det til sin hjertesag at udbrede kendskabet til de særligt sensitives karaktertræk, og har allerede udgivet 2 bøger om sensitive personer. Denne vil blive lige så efterspurgt som de 2 forrige, og af samme læserskare, som ikke kun omfatter særligt sensitive.

I denne tredje bog fra Møberg om særligt sensitives ressourcer og særlige problemer handler det om at stå ved sig selv og at styrke selvværdsfølelsen. Særligt sensitive overstimuleres hurtigere end andre, reagerer kraftigere på påvirkninger og stimuli, og forsøger mere ihærdigt end andre at leve op til forventninger, hvorfor de kan komme langt væk fra sig selv. Møberg forklarer på sin vanlige saglige, ligetil og indsigtsfulde måde hvordan særligt sensitive oplever verden og håndterer den, og mange vil føle sig forstået af forfatteren. Der er gentagelser fra de tidligere udgivelser, og læsere kan stige på her, men vil nok blive ansporet til at læse tilbage. Det er en god brugsbog der kræver en aktiv indsats, da læseren via mange guidede spørgsmål opfordres til at overveje og arbejde med sit eget selvværd, vaner, tanker og overbevisninger.

De 2 øvrige bøger af Møberg er Mindfulness for særligt sensitive mennesker, 2010, og Er du også særligt sensitiv? : forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs, 2009.

Endnu en god brugsbog/selvhjælpsbog fra Møberg om særligt sensitive personer. Denne bog inspirerer og ansporer læseren til at arbejde med eget selvværd.