Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Model under cover - den forsvundne diamant


Beskrivelse


Den kostbare sorte diamant "Den Sorte Amelia" er forsvundet under et fotoshoot i New York, og nu står både magasinets og chefredaktørens omdømme på spil, så diamanten skal findes. Modellen Axelle er på sagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2018

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 15. jan. 2018

Følg med 16-årige Axelle på endnu en detektivopgave i New Yorks modeverden i anden del af denne modekrimiserie med masser af underholdning og spænding for 12-14-årige piger.

Axelle arbejder som model og går catwalk for alle de store designere, men hun vil i virkeligheden hellere løse krimigåder. Knap har hun løst sin første detektivopgave som undercover-model før der er brug for hendes opklaringsevner igen. Samtidig forsøger hun at stille sin agent og modebureauet tilfreds med deltagelse i diverse castings, fotoshoots og modeshows. En kostbar sort diamant "Den Sorte Amelia" er forsvundet under et fotoshoot i New York og nu står både magasinets og chefredaktørens omdømme på spil, så diamanten skal findes. Serien er den amerikanske forfatter og tidligere model Carina Axelssons debut.

Fin serie til piger, hvor både spænding og mode er en del af den samlede læseoplevelse. Som læser følger man spændt den egenrådige, men sympatiske og friske Axelle rundt i New Yorks modeverden. Bagerst i bogen er der "Tips til New York" fra forfatteren, der selv har boet nogle år i byen. Der er en lidt tegneserieagtig stil over forsiden med en tegnet lilla/sort New York skyline som baggrund og Axelle i forgrunden i grøn trenchcoat og med mappe under armen.

Er man til mode kan man også læse Nørd på catwalkFarlig flugt, men skal det kun være krimi for piger kan man læse Farlig flugtEr man til mode kan man også læse Nørd på catwalk, men skal det kun være krimi for piger kan man læse .