Bøger / skønlitteratur / roman

Mysteriet om de tre kvarte : en ny Hercule Poirot krimi


Beskrivelse


Krimi. Fire tilfældige mennesker får brev fra Hercule Poirot, der anklager dem hver især for mordet på Barnabas Pandy. Eneste hage er dog, at Poirot aldrig har sendt brevene, og er der i det hele taget blevet begået et mord?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. dec. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 6. dec. 2018

Sophie Hannah har genoplivet Agatha Christies verdensberømte detektiv Hercule Poirot, og i denne tredje bog i serien, får vi mysteriet om, hvem der misbruger Poirots navn til at anklage fire tilsyneladende tilfældige mennesker, der ikke kender hinanden, for mordet på den samme mand. For læsere af klassiske krimier.

Til Hercule Poirots store forfærdelse har nogen brugt hans navn til at anklage fire mennesker for mordet på den rige Barnabas Pandy, og nu sætter han alt ind på at opklare mordet. Tilsyneladende er mr. Pandy dog slet ikke blevet myrdet. Den gamle mand druknede i sit eget badekar, og politiet har allerede lukket sagen. Poirot graver dog videre for at rense sit navn og finde den mystiske brevskriver. Sophie Hannah har tidligere udgivet digtsamlinger og en krimiserie på 10 bind, hvoraf enkelte er lavet til en tv-serie. Serien om Hercule Poirot er det eneste, der er oversat til dansk.

En vellykket Hercule Poirot krimi, der fint lever op til de oprindelige romaner med hensyn til til stemning og plot.

Dette er den tredje i Sophie Hannahs serie om Hercule Poirot, hvor de to andre er; Monogram mordeneSkæbnesvangert testamente, 2014, og Skæbnesvangert testamente, 2017. Serien er i stil med bøgerne om Maigret og Sherlock HolmesDette er den tredje i Sophie Hannahs serie om Hercule Poirot, hvor de to andre er; Monogram mordene, 2014, og , 2017. Serien er i stil med bøgerne om Maigret og Sherlock Holmes.