Bøger / faglitteratur / interviews

Når vores forældre dør : personlige beretninger fra voksne børn om at miste en mor eller far


Beskrivelse


En række personlige og reflekterende beretninger om at miste en eller begge forældre. Til læsere med interesse for sorgarbejde, og dem som selv har ældre eller døende forældre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2022

af

af

Pernille Poulsen

d. 15. juli 2022

En række personlige og reflekterende beretninger om at miste en eller begge forældre. Til læsere med interesse for sorgarbejde, og dem som selv har ældre eller døende forældre.

Hvordan håndterede Marie Brixtofte sorgen over en far, der drak sig ihjel? Hvordan kom Vickie Westen overens med hendes fars selvmord, og hvad gjorde Manu Sareen for at forbedre relationen til sin døende far? En lang række danskere fortæller åbent om tiden før og efter deres forældres død. De personlige beretninger perspektiveres med filosofiske og psykologiske betragtninger om død og sorg. Forord af Preben Engelbrekt, direktør for Det Nationale Sorgcenter. Louise Lindtner er uddannet på CBS. Denne, hendes første, udgivelse voksede ud af hendes egne erfaringer med at miste sin far.

Fortællinger fra efterladte (voksne) børn kan lyde som forstemmende læsning. Det er i virkeligheden en opløftende bog, der stiller skarpt på de vigtige ting i livet som at få sagt ordentligt farvel, bearbejde sorgen og finde tilbage til livet igen.

Menneskets sorgHar døden taget noget fra dig så giv det tilbageFrygt ikke - elsk kunDe 5 ting døende fortryder mest har et filosofisk perspektiv på sorg. Derudover findes en del værker om at miste et barn fx Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage eller en ægtefælle som i Frygt ikke - elsk kun. De 5 ting døende fortryder mest er også relevantMenneskets sorg har et filosofisk perspektiv på sorg. Derudover findes en del værker om at miste et barn fx eller en ægtefælle som i Frygt ikke - elsk kun. De 5 ting døende fortryder mest er også relevantMenneskets sorg har et filosofisk perspektiv på sorg. Derudover findes en del værker om at miste et barn fx Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage eller en ægtefælle som i . De 5 ting døende fortryder mest er også relevantMenneskets sorg har et filosofisk perspektiv på sorg. Derudover findes en del værker om at miste et barn fx Har døden taget noget fra dig så giv det tilbage eller en ægtefælle som i Frygt ikke - elsk kun. er også relevant.