Bøger / skønlitteratur / roman

Naboen


Beskrivelse


Mette har fået nye naboer, men hunden laver lort i hendes have og de larmer. Mette er vred, men så skal Mette pludselig passe deres lille søn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2013

af

af

Stine Grabas

d. 16. aug. 2013

Frilæsning for læsesvage voksne og unge, som lige har lært dansk eller som skal træne læsningen. Bøgerne hører til i den absolut lette ende.

Ahlburg har skrevet en uendelig lang liste af bøger og kræver vist ingen yderligere introduktion. Dåben er 5. del af serien om Lone og Jacob og deres restaurant Petit. Denne gang skal sønnen Emil døbes, men kun fordi Lone minder Jacob om det. Jacob har alt for travlt i restauranten og så vil han købe én til. Bogen kan sagtens læses selvstændigt. I Naboen har Mette fået nye naboer. Hun vil så gerne være den flinke nabo, men naboernes hund skider i hendes have, de fester, spiller høj musik og så vil de tilmed have, at Mette skal fælde hendes elskede træ, fordi det skygger. Alt bliver vendt på hovedet, da Mette pludselig skal passe deres toårige søn. Begge bøger er meget jordnære og handler om dagligdagens små udfordringer.

Oplagt at sammenligne med andre bøger i forlagsserien, som henvender sig til samme målgruppe. De tidligere i serien om Lone og Jacob er holdt i samme stil.

Dagligdags læsning for de læsesvage unge og voksne. Absolut i den lette ende af skalaen.