Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Naturligt rask. Del 1 : Livsstilen


Beskrivelse


Baserer sig på opfattelsen af, at kroppen helbreder sig selv naturligt med kostomlægning og livsstilsomlægning på kroppens og naturens betingelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 25. juni 2013

Til alle, der leder efter en sundere livsstil. Efter interessen for dette emne på bibliotekerne at dømme er det en stor målgruppe, og med sit appellerende layout vil denne bog sikkert også finde sine læsere.

Bogen baserer sig på den "nye" helbredsopfattelse, at sygdom ikke er en fejlmekanisme, der skal rettes, men at kroppen altid fungerer optimalt ud fra de givne forhold. En opfattelse som også kommer til udtryk i Kræft er ikke nogen sygdom og Vågne celler. Bogen her opstiller 10 trin til opnåelse af en rask krop, det drejer sig om at fjerne forurening fra sit hverdagsmiljø, søvn, kost, motion, dagslys, stressfrihed mm. Allerede under forureningspunktet gås der ganske radikalt til værks. Man bør fjerne alt, hvad der bare lugter af kemikalier fra badeværelser, sminkekasser og rengøringsskabe. Og så fremdeles. Kosten er fx. konsekvent rawfood, og forfatteren lever selv et meget "clean" liv - i modsætning til sin ungdom, hvor hun altid var, hvor der var fest, men hvor hun også i en alder af 35 led af alverdens symptomer. I dag er hun rask.

Kan minde om Kernesund familie-bøgerne og Thorbjörg Hafsteinsdottirs bøger fx 9 veje til vitalitet.

En særdeles appellerende sundhedsguide, som jeg tror mange vil finde og læse, men som de færreste nok er i stand til at efterleve. Inspirationen er alligevel værdifuld.