Bøger / faglitteratur / opskrifter

Naturligt sunde børn


Beskrivelse


Forældre til børn i alle aldre kan lære, hvordan man giver børnenes immunforsvar de optimale forudsætninger. Indeholder 7 fokusområder, hvor der skal sættes ind, hvis man ønsker at mindske børnenes sygedage og fremme et sundt immunforsvar. Blandt andet har fordøjelse, blodsukker og søvn stor betydning. Med opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 24. aug. 2015

Kender I alt til kroniske snotnæser og hyppige influenza-udbrud derhjemme? Så er der måske hjælp at hente i denne bog, hvor forældre til børn i alle aldre kan lære, hvordan man giver børnenes immunforsvar de optimale forudsætninger.

Forfatteren, der er sundhedsplejerske, mor og medstifter af sundhedskonsulentfirmaet Æblebørn, guider i sin bog læseren igennem 7 fokusområder, hvor der skal sættes ind, hvis man ønsker at mindske børnenes sygedage og fremme et sundt immunforsvar. Blandt andet har fordøjelse, blodsukker og søvn stor betydning. Hvert kapitel afsluttes med en enkel opsamling til repetition. I bogen findes også flere opskrifter, en "nødhjælpskasse" med naturlige remedier til hjemmeapoteket og tips til hvordan man kommer godt i gang. Bagerst litteraturliste, samt henvisninger til relevante forskningsresultater.

Rigtig fin udgivelse. Bogen har en praktisk orienteret tilgang til emnet, der formidles på en enkel og let tilgængelig måde, så selv de mest energiforladte forældre kan være med.

En mere uddybende gennemgang af naturråd til syge børn kan findes i Charlotte Bechs Godt og sundt for børnDit sunde barn - sådan! og i Dit sunde barn - sådan! kan man lære hvordan man fjerner kemien fra hverdagen og lever bæredygtigt som familieEn mere uddybende gennemgang af naturråd til syge børn kan findes i Charlotte Bechs Godt og sundt for børn og i kan man lære hvordan man fjerner kemien fra hverdagen og lever bæredygtigt som familie.