Bøger / skønlitteratur / dramatik

Ni små stykker om livet og døden - og alt det midt imellem


Beskrivelse


Skuespil. Moderne dansk dramatik med eksistentialistiske emner i fokus.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 24. sep. 2018

Dejlig dansk dramatik. Ni nye nutidsdramaer til såvel voksen-amatørteater som dramaundervisning på efterskole /gymnasieniveau.

Ni korte dramaer for mellem 2 og 6 skuespillere. Vi møder kvinden, der invaderer et IKEA skab - i IKEA, parret der gør oprør mod oprøret, rollespillerne, der ikke har klarhed over deres roller i virkeligheden, brødrene på kanten af deres fars grav, teatertruppen og den døde instruktør, de modsatte norner, der har styr på minderne, de slåssende arvinger, teenagerne, der har begået hærværk hos deres lærer og deltagerne i en forelæsning om kærlighed eller? Forfatterne Cathrine Fjord Fromberg og Amalie Hassing har tidligere udgivet en lang række drama både sammen og hver for sig.

Rigtig fin udgivelse. Let opsættelige dramaer, det ikke kræver stor scenografi. De fleste med bid og vid eller skæve vinkler på eksistentielle temaer og /eller dagligdags problematikker.

Af moderne dansk kortdramatik finder vi bl.a. De syv enaktereNekrologerFire små stykker om de syv dødssynder og Nekrologer der tager udgangspunkt i fiktive dødsannoncer og Amalie Hassings egen Fire små stykkerAf moderne dansk kortdramatik finder vi bl.a. De syv enaktere om de syv dødssynder og der tager udgangspunkt i fiktive dødsannoncer og Amalie Hassings egen Fire små stykkerAf moderne dansk kortdramatik finder vi bl.a. De syv enaktere om de syv dødssynder og Nekrologer der tager udgangspunkt i fiktive dødsannoncer og Amalie Hassings egen .