Bøger / faglitteratur / øvelser

Nøglen til fremtiden : sådan kan forudanelser ændre dit liv


Beskrivelse


Præsentation af forskellige former for forudanelse og diskussion af teorien bag forvarsler og forudanelser. Derudover et træningsprogram i positiv forudanelse.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 21. aug. 2019

Er du tiltrukket af tanken om at bruge din bevidsthed om fremtiden til at ændre din nutid i positiv retning? Her kan du lære at blive positiv forudaner. For læsere med dybereliggende interesse for det paranormale.

Bogen præsenterer forskellige former for forudanelse og diskuterer videnskaben bag forvarsler og forudanelse. Det helt centrale indhold er et decideret træningsprogram i positiv forudanelse stærkt hæftet op på hjemmesiden https://thepremonitioncode.com. Teamet bag bogen er Dr. Julia Mossbridge - kognitiv hjerneforsker og eksperimental psykolog med forskningsspeciale i forudanelser og tidsrelaterede emner og Theresa Cheung - journalist og skribent om paranormale emner. På dansk findes 21 små ritualer til at forandre dit liv af sidstnævnte.

Underholdende og videnskabeligt velunderbygget indgang til varslerne og forudanelsernes verden. Materialet er tekstrigt og indeholder mange personlige beretninger, fyldig litteraturliste og stort noteapparat. Trods meget talesprogsbrug er bogen ikke helt let at gå til. Den tilhørende engelsksprogede hjemmeside fungerer som trænings- og erfaringsplatform, benyttelse af denne kan øge bogens brugsværdi.

Der findes ikke andet dansksproget materiale decideret om at udvikle sig til positiv forudaner. Intuitive forudanelser, der har beskyttet folk nævnes bl.a. i Frygtens skjulte gave37 sekunder. En markant forudanelse er også essentiel i den personlige beretning 37 sekunderDer findes ikke andet dansksproget materiale decideret om at udvikle sig til positiv forudaner. Intuitive forudanelser, der har beskyttet folk nævnes bl.a. i Frygtens skjulte gave. En markant forudanelse er også essentiel i den personlige beretning .


Nyt aspekt

Årg. 52, nr. 1 (2020)

af

af

Ingelise Hallengren

Årg. 52, nr. 1 (2020)