Bøger / faglitteratur / guides

Norditalien for livsnydere : fra Piemonte til Toscana


Beskrivelse


Beskrivelse og forslag til seværdigheder, restauranter og overnatningssteder i Ligurien, Piemonte og Toscana. Samt hvilke veje og ruter, man skal vælge for at komme smukkest eller lettest mellem destinationerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. mar. 2016

af

af

Kent Skov

d. 7. mar. 2016

Dejlig bog til lænestolen og turen om nogle af de smukkeste steder, ruter, hoteller og restauranter i det nordlige Italien. For interesserede i personlige rejsebeskrivelser og de mange inkarnerede Italiensfarere, der søger nye steder at besøge.

Anders Grøndahl er veteran inden for rejsebeskrivelser om Italien. Bogen her om udvalgte områder i Norditalien afviger ikke fra det mønster. Det er en personlig beskrivelse ledsaget af fotos om både naturen, byerne, maden og stemningen i Norditalien: Ligurien, Piemonte og Toscana. Turen indledes i den østlige del i Ligurien tæt på Frankrig, langs Rivierakysten op og til Bologna og Bolzano og ind til den "oversete" sø Iseo, ned til de små landsbyer i vinområderne i Piemonte og Toscana og ned igen. Fotos, adresser og oversigtskort.

Bogen balancerer naturligt mellem beskrivelse og forslag til både oversete seværdigheder, gode restauranter og overnatningssteder undervejs. Også til hvilke veje og ruter, man skal vælge for at komme smukkest eller lettest mellem destinationerne, fx for helt at undgå motorvejsnettet omkring Milano. Så livsnyderruten giver god mening.

Indeholder reviderede passager fra Livsnyderrejse i NorditalienFra Barolo til MiddelhavetTa' med til Norditalien & Toscana og Fra Barolo til Middelhavet. En anden nyere titel er Ta' med til Norditalien & ToscanaIndeholder reviderede passager fra Livsnyderrejse i Norditalien og . En anden nyere titel er Ta' med til Norditalien & ToscanaIndeholder reviderede passager fra Livsnyderrejse i Norditalien og Fra Barolo til Middelhavet. En anden nyere titel er .