Bøger / skønlitteratur / roman

Ond vilje


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En norsk seriemorder undslipper under en rekonstruktion, og politiets efterforskning foregår i kapløb med tiden. Hvornår vil den bestialske og hæmningsløse seriemorder og hans hemmelige hjælper slå til igen?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2020

af

af

Lone Krøgh

d. 5. mar. 2020

En fængslet seriemorder skal medvirke i rekonstruktionen af et uopklaret drab. Han undslipper, og hvad kan han ikke finde på? For læsere af skandinaviske krimier.

Tom Kerr er inkarnationen af perverteret ondskab. Han er dømt for en række bestialske kvindemord, og da han skal bistå politiet med en rekonstruktion, undslipper han på voldsom og spektakulær vis. Hverken flugten eller kvindemordene har kunnet lade sig gøre for Tom Kerr uden en hemmelig hjælper. Politiet har begrundet mistanke om, at Tom Kerr og hans hjælper straks vil slå til igen, og efterforskningen foregår i kapløb med tiden. Det er tredje og selvstændige krimi i "Cold case-kvartetten" og politifolkene William Wisting og Adrian Stiller kendes fra en række af Jørn Lier Horst øvrige krimier ligesom Wistings fotografdatter Line.

Solid krimi med vægt på efterforskningsarbejdet. Den giver læsere af politiromaner valuta for pengene, men en lang efterforskningsdel med en spændingskurve, der først stiger hen mod slutningen, vil ikke tilfredsstille de læsere, der er til fart og tempo. Udmærket sprog og beskrivelse af William Wisting og datteren Line.

Læs også Jørn Lier Horsts krimiserier "Emma Ramm og Alexander Blix" og "En William Wisting krimi" eller krimier af fx Håkan Nesser, Karin Fossum og Maria Ernestam.


litteratursiden.dk

d. 22. apr. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 22. apr. 2020

Duoen Wisting og Stiller er tilbage i endnu en interessent cold case, der utilsigtet bliver til en ny sag, da seriemorderen Tom Kerr stikker af under en rekonstruktion. I jagten på det manglende lig ...


Politiken

d. 12. maj 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 12. maj 2020


Kristeligt dagblad

d. 13. juni 2020

af

af

Mie Petersen (f. 1951)

d. 13. juni 2020