Bøger / faglitteratur

Opfindsomhed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Introduktion og vejledning til opfindsomhed som begreb og redskab til udvikling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2014

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 11. mar. 2014

Denne bog henvender sig til alle, der arbejder bevidst med at udvikle nye ideer, produkter eller tjenester, og som savner en referenceramme at udvikle sin egen opfindsomhed indenfor.

I denne tredje bog i High performance serien giver Lene Tanggaard, der er professor i pædagogisk psykologi ved Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet, gode råd til, hvordan man kan dyrke og udvikle sin opfindsomhed. Først søger hun i fire kapitler at indkredse begrebet opfindsomhed, og siden giver hun i 6 kapitler konkrete råd til, hvad man kan gøre for at udvikle opfindsomheden. Det er en kort bog med enkle, og overkommelige råd. Tanggaard hylder selv "KISS"-princippet (Keep it simple, stupid), og bogen lever op til det. Rådene drejer sig om at turde det indlysende, at turde fejle, og at turde i det hele taget. Tanggaard skriver ligefremt og letforståeligt, uden at forfalde til banaliteter, hun er inde i stoffet og formidler det godt. Det er en konkret, kort og anvendelig vejledning, hun har skrevet, og den vil komme til nytte i mange forskellige sammenhænge og henvender sig til et bredt publikum.

Bogen er af samme omfang og i samme udstyr som seriens (indtil videre) to andre titler: Forførelsen og Bevægelsen af hhv. Bo Holten og Lars Kolind.

Udmærket og letlæst introduktion og vejledning til opfindsomhed som begreb og redskab til udvikling.