Bøger / faglitteratur

Ophæv tyngdekraften : helbredelse på trods af al fornuft


Beskrivelse


Forfatteren, som er intuitiv healer, undersøger klassiske mystikeres visdom for det åndelige og sjælelige grundlag for helbredelse og indfører en model der bygger på forholdet mellem vores syv skyggelidenskaber og syv indre nådegaver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 1. sep. 2010

Caroline Myss er et ikon i den alternative verden, og hendes bog vil kunne bruges af alle hendes trofaste tilhængere, og af andre der har en vis erfaring inden for det spirituelle. Bogen her er ikke for nybegyndere, så skal de i hvert fald være stædige.

Caroline Myss har beskæftiget sig med healing og mystisk helbredelse i 20 år, og har den hovedtese, at helbredelse ikke kun forgår i kroppen, men mindst i ligeså høj grad i sjælen. I denne overbygning til sine øvrige værker, beskriver hun 7 nådegaver og syv skyggelidenskaber, der alle har betydning for vores helbred. Bogen er bygget op omkring 5 sandheder, der også opdeler bogen i kapitler. Der er en del øvelser i bogen i form af spørgsmål og desuden bønner til forskellige situationer. Bogen er ikke nem at læse, men velskrevet og med stor dybde. Bagerst indeks, men ingen litteraturliste.

Der er ikke så meget at sammenligne med direkte; Caroline Myss har sine egen tilgang til helbredelse. Lidt derhenad er Psykoterapi : tillæg til Et kursus i mirakler af Helen Schucman.

En overbygning til Caroline Myss' efterhånden store produktion, der helt sikkert vil være efterspurgt.