Bøger / faglitteratur / kort

Oplev dit Danmark - turoplevelser fra Skagen til Gedser


Beskrivelse


Guide til aktive og spændende ferieoplevelser i Danmark til fods, på cykel og i bil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2020

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 16. mar. 2020

Tag rundt i Danmark og se hvad der gemmer sig af naturoplevelser og seværdigheder. Inspirerende guidebøger, der lægger op til ferie i Danmark og kan bruges af alle.

Begge bøger indledes med et Danmarkskort hvorpå de seværdigheder, der er nævnt i indholdsfortegnelsen til højre, er markeret med nummer. "Naturen i Danmark" indledes desuden med et afsnit om, hvordan man begår sig i naturen: Hvor må man færdes?, hvad må man samle? osv. De henholdsvis 55 og 60 lokaliteter præsenteres på mindst et dobbeltopslag og indeholder kortangivelse, farvefotos, tekst og en liste med ture og seværdigheder. I "Oplev dit Danmark - turoplevelser fra Skagen til Gedser" er der tilføjet symbolangivelser på fx spisemulighed, børnevenlighed og sæsonanbefaling. Mange af de samme lokaliteter går igen i begge bøger, men er formidlet forskelligt i teksterne. Faktaboksene er stort set identiske. Forfatteren står bag en lang række udgivelser om Danmark og naturen.

Indbydende og informative bøger, der giver lyst til at planlægge ture rundt i fædrelandet.

"Naturen i Danmark" er nærmest en forkortet udgave af Skov & strand i DanmarkDanmark dejligstDanmarkDanmarks natur, mens "Oplev dit Danmark - turoplevelser fra Skagen til Gedser" er en forkortet udgave af Danmark dejligst. Flere lokaliteter og informationer får man i Danmark og Danmarks natur af samme forfatter"Naturen i Danmark" er nærmest en forkortet udgave af Skov & strand i Danmark, mens "Oplev dit Danmark - turoplevelser fra Skagen til Gedser" er en forkortet udgave af . Flere lokaliteter og informationer får man i Danmark og Danmarks natur af samme forfatter"Naturen i " er nærmest en forkortet udgave af Skov & strand i , mens "Oplev dit - turoplevelser fra Skagen til Gedser" er en forkortet udgave af dejligst. Flere lokaliteter og informationer får man i og s natur af samme forfatter"Naturen i Danmark" er nærmest en forkortet udgave af Skov & strand i Danmark, mens "Oplev dit Danmark - turoplevelser fra Skagen til Gedser" er en forkortet udgave af Danmark dejligst. Flere lokaliteter og informationer får man i Danmark og af samme forfatter.