Bøger / faglitteratur til børn

Oplev naturen sammen : ude og hjemme


Beskrivelse


Inspiration til forældre, der gerne vil have idéer til, hvad de skal lave, når de tager deres børn med ud i naturen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. aug. 2017

af

af

Morten Brynildsen

d. 17. aug. 2017

Inspiration til forældre, der gerne vil have idéer til, hvad de skal lave, når de tager deres børn med ud i naturen.

Finn Terkildsen har mange år på bagen som skolebogsforfatter, der bringer naturen ind i klasseværelset og skoleeleverne ud i naturen. Denne bog har til formål at guide forældre til at tage deres børn med ud i naturen, og den falder i to dele. Første del er rettet mod barnet, hvor interessen for naturen skal vækkes med let information om naturen og dens processer. Anden del er en uddybende håndsrækning til den voksne med forslag til, hvordan man griber det at gå ud i naturen med sit barn an. Illustreret med farvetegninger og fotos. Indeholder litteraturliste og linksamling, hvor man kan finde mere information om bogens emner.

Bogen er en appetitvækker på en tur i naturen, og den stiller mange spørgsmål, som den ikke besvarer. Det er op til den voksne og barnet selv at finde svar i fællesskab.

Forfatteren har tidligere skrevet mange undervisningsbøger, senest fx de fremragende Vi udforsker strandenBesøg et vandhul om foråretBesøg skoven om foråret, Besøg et vandhul om foråret og Besøg skoven om foråret, der er mere informative end denneForfatteren har tidligere skrevet mange undervisningsbøger, senest fx de fremragende Vi udforsker stranden, og Besøg skoven om foråret, der er mere informative end denneForfatteren har tidligere skrevet mange undervisningsbøger, senest fx de fremragende Vi udforsker stranden, Besøg et vandhul om foråret og , der er mere informative end denne.