Bøger / skønlitteratur / roman

Orient


Beskrivelse


Den fremmede Mills Chevern ankommer til den lille by Orient og pludselig begynder mystiske dødsfald at finde sted. Men hvad gemmer der sig under overfladen i den lille by?

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. mar. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 8. mar. 2017

En intelligent og utrolig spændende thriller, en rigtig pageturner. Om et lille samfund som pludselig oplever nogle mystiske dødsfald efter den fremmede Mills Chevern ankommer til byen. For alle læsere af thrillere og psykologiske spændingsromaner.

Den amerikanske forfatter Christopher Bollen har skrevet en thriller om et lille samfund på Long Island. Mange af bylivets borgere fra Manhatten tager om sommeren væk fra storbyen og hen til den lille by Orient på Long Island. Men en sommer ankommer den fremmede Mills Chevern til den lille by. Pludselig sker der mystiske dødsfald i byen og den rolige overflade i det lille samfund sprækkes af mistro og paranoia.

En velskrevet og virkelig nervepirrende roman. En stor, litterær læseoplevelse.

Bogen minder en hel del om den populære tv-serie Twin PeaksSandheden om Harry Quebert-sagen, hvoraf første sæson hedder (Season one). Derudover kan bogen Sandheden om Harry Quebert-sagen af Joël Dicker anbefales, hvor en lille by gemmer på dystre hemmeligheder og hvor alle lyver om alleBogen minder en hel del om den populære tv-serie Twin Peaks, hvoraf første sæson hedder Twin Peaks (Season one). Derudover kan bogen af Joël Dicker anbefales, hvor en lille by gemmer på dystre hemmeligheder og hvor alle lyver om alle.


litteratursiden.dk

d. 20. apr. 2017

af

af

Arne Larsen

d. 20. apr. 2017

Orient er en lille idyllisk by på Long Island tæt ved New York, men bag idyllen gemmer sig hemmeligheder og mord. Indviklet, anderledes og fascinerende litterær thriller. Christopher Bollen udkommer f...


Kristeligt dagblad

d. 4. juli 2017

af

af

Kristine Kabel

d. 4. juli 2017


Kristeligt dagblad

d. 4. nov. 2017

af

af

Kristine Kabel

d. 4. nov. 2017