Bøger / skønlitteratur / roman

En lille tjeneste : psykologisk thriller


Beskrivelse


Bloggeren Stephanie passer veninden Emilys søn et par timer en eftermiddag. Men Emily kommer aldrig for at hente ham - og Stephanie begynder at tro der er sket en forbrydelse.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. juni 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 6. juni 2017

Spændende og uhyggelig psykologisk thriller. Stephanie er ensom og bliver veninde med Emily, som har en søn i samme klasse som Stephanie. Men snart er venskabet præget af hemmeligheder og bedrag. For læsere af thrillere.

Den amerikanske forfatter er debutant og har skrevet en psykologisk thriller om to mødre som bliver veninder. Stephanie og Emily har hver en søn som går i klasse sammen. En dag beder Emily Stephanie om en lille tjeneste. Hun beder hende om at se efter hendes søn et par timer en eftermiddag. Men Emily kommer aldrig for at hente sin søn og Stephanie begynder at tro at der er sket en forbrydelse. Hun påbegynder en eftersøgning men finder snart ud af, at Emily havde mange hemmeligheder for hende. Men Stephanie har også hemmeligheder for Emily.

En rigtig pageturner som holder læseren fængslet fra første til sidste side. En uhyggelig thriller hvor ingen kan stole på hinanden.

En lignende psykologisk thriller som kan anbefales, er Kvinden der forsvandtKvinden i toget fra 2013. En anden psykologisk thriller om ægteskab og hjemmet, kunne være Kvinden i togetEn lignende psykologisk thriller som kan anbefales, er Kvinden der forsvandt fra 2013. En anden psykologisk thriller om ægteskab og hjemmet, kunne være .


litteratursiden.dk

d. 21. aug. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 21. aug. 2017

Hvor langt skal man gå for at holde på sin bedste veninde? Uforudsigelig psykologisk thriller fra velskrivende amerikansk debutant. ’En lille tjeneste’ er en fantastisk god læseoplevelse. Spændingen e...