Bøger / faglitteratur

Overgange og sammenhænge i børns liv


Beskrivelse


Sammenfatning af viden om hvordan man kan styrke de overgange i børns liv som opleves bl.a. i forbindelse ved start i vuggestue, børnehave og skole.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. feb. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 22. feb. 2019

Pædagogisk fagbog om de mange overgange, store som små, i børns liv fra vuggestue til indskolingen. Bogen har relevans for pædagoger og lærere i dagtilbud, skole og SFO samt for pædagogisk studerende.

Bogen dykker ned i de mange overgange i børns liv, hvor børnene skal give slip på det trygge og velkendte for at begive sig ind i en ny og fremmed verden. Dette gøres for at vise, hvorledes de voksne enkeltvis og i samspil kan være med til at hjælpe børnene bedst muligt gennem disse overgange og skabe sammenhæng.

Bogen klæder sin læser godt på til professionelt at skabe rammer, der gør børns overgange i livet så lette og glidende som muligt. Det er derfor en yderst relevant udgivelse, som giver den faglige ballast til at kunne lave strukturer mellem de forskellige institutioner, som skaber trivsel.

Stig Broström har gennem årene udgivet mange bøger om overgangen fra dagtilbud til skole, som man kan fordybe sig yderligere i. Eksempelvis titlen Vi arbejder med de kommende skolestarterePædagoger og lærere i skolenBørns liv og læring. Bogen kan også med fordel læses i samspil med titlerne Pædagoger og lærere i skolen og Børns liv og læringStig Broström har gennem årene udgivet mange bøger om overgangen fra dagtilbud til skole, som man kan fordybe sig yderligere i. Eksempelvis titlen Vi arbejder med de kommende skolestartere. Bogen kan også med fordel læses i samspil med titlerne og Børns liv og læringStig Broström har gennem årene udgivet mange bøger om overgangen fra dagtilbud til skole, som man kan fordybe sig yderligere i. Eksempelvis titlen Vi arbejder med de kommende skolestartere. Bogen kan også med fordel læses i samspil med titlerne Pædagoger og lærere i skolen og .