Bøger / faglitteratur / rejseguides

På togrejse i Ungarn : en guide til en miljøbevidst og billig ferie i Ungarn


Beskrivelse


Glæd dig til masser af inspiration, tips og tricks til togferien i Ungarn. For unge, voksne og ældre selvstændigt rejsende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2020

af

af

Heidi Mørch

d. 25. sep. 2020

Glæd dig til masser af inspiration, tips og tricks til togferien i Ungarn. For unge, voksne og ældre selvstændigt rejsende.

2 bøger i serie "På togrejse i", hvor helt praktiske rejsetips går hånd i hånd med kuriøse historier og oplysninger. Hvem vidste fx at Elvis Presley er æresborger i Budapest, at det er gratis at køre i tog over hele Ungarn når man er fyldt 65 år, og at man på Chopin museet i Warszawa ikke kun skal røre; men også "betragte, lytte, kigge, tænke, pege, hoppe eller lugte". Bøgerne er rigt illustrerede med farvefotografier. Forfatteren er journalist med speciale i Øst-og Centraleuropa.

Bøgernes udtalte formål er, at "give vejledning og inspiration til at opdage charmen og attraktiviteten af de europæiske landes jernbaner", og det formål lever de op til. Min kollegas umiddelbare reaktion var "Hvornår tager vi afsted?". Udstyrsmæssigt kunne billedmaterialet godt have stået skarpere og forsiderne er ikke voldsomt inspirerende. Men alligevel: Smid bogen i tasken og hop på toget!.

Af nyere bøger om togrejser finder vi bl.a. Med tog gennem EuropaOplev Europa med togLængslernes land, Oplev Europa med tog og Længslernes land sidstnævnte er dog langt mere rejsebeskrivelse end guidebogAf nyere bøger om togrejser finder vi bl.a. Med tog gennem Europa, og Længslernes land sidstnævnte er dog langt mere rejsebeskrivelse end guidebogAf nyere bøger om togrejser finder vi bl.a. Med tog gennem Europa, Oplev Europa med tog og sidstnævnte er dog langt mere rejsebeskrivelse end guidebog.