Bøger / skønlitteratur / roman

Pagten


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Gangsterkongen Kaminsky vil gøre alt for at sikre, at hans hustru og døtre ikke bliver udvist til Ukraine - også indgå en fatal pagt med den tidligere betjent Thomas Ravnsholdt, der stadig leder efter den, der myrdede hans kæreste, Eva.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2017

af

af

Per Månson

d. 6. okt. 2017

Gangsterkongen Kaminsky vil gøre alt for at sikre, at hans hustru og døtre ikke bliver udvist til Ukraine - også indgå en fatal pagt med den tidligere betjent Thomas Ravnsholdt, der stadig leder efter den, der myrdede hans kæreste, Eva. For alle elskere af kvalitetskrimier.

I jagten på at opklare mordet på sin kæreste, bliver Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, involveret i en speget sag, hvor han kommer i en meget uhellig alliance med bandelederen Kaminsky i jagten på udbyttet fra et millionrøveri. Det bringer ham alt for tæt på en korrupt kerne i det danske politi med forbindelser helt oppe i toppen. Samtidig er han på det mere udramatiske plan involveret i de gevaldige forberedelser til vennen Eduardos bryllup.

Ravn og hans overvægtige hund Møffe er altid et gensyn værd. Selv om bogen er lidt længe om at komme op i omdrejninger, da hele forhistorien skal med, accelerer den voldsomt og ender som vanligt i en spektakulær intrige i vildt tempo.

Bogen lever fuldt op til de tidligere bind, og det er ikke ufortjent, at Krefeld sammenlignes med Jussi Adler-Olsen og Jo Nesbø.


litteratursiden.dk

d. 6. nov. 2017

af

af

Arne Larsen

d. 6. nov. 2017

Femte bind i serien om den tidligere politimand Ravn leverer endnu et nagelfast bevis på forfatterens talent for krimier med fuld fart på handling og spænding. Michael Katz Krefeld startede som filmma...


Politiken

d. 4. nov. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 4. nov. 2017


Jyllands-posten

d. 10. dec. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. dec. 2017