Bøger / faglitteratur / øvelser

Parforholdet er muligt for alle : den gyldne vej mellem frihed og nærhed


Beskrivelse


Et vellykket parforhold bygger på godt selvværd og en god balance mellem parterne. Til læsere, der søger inspiration til forandring og har lyst til at tage ansvar for egen lykke.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2023

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. feb. 2023

Et vellykket parforhold bygger på godt selvværd og en god balance mellem parterne. Til læsere, der søger inspiration til forandring og har lyst til at tage ansvar for egen lykke.

Bogens forfatter er tysk psykolog og ekspert i tilknytningsangst. Problemer med at finde en partner eller få et forhold til at fungere godt er relateret til den tilknytningsevne, der dannes i barndommen og tages med ind i voksenlivet. Det indre barn har både en skyggeside og en solside, der er afgørende for den voksnes relationer. Bogen fører læseren igennem en række udfordringer og problemstillinger, og dens arbejdsprogram hjælper til bedre forståelse af både sig selv og partneren - evt. en potentiel partner, hvis man er single - samt den vigtige balance mellem frihed og nærhed.

Den lidt tætskrevne og upoppede bog er en psykologisk velfunderet, velargumenteret og nuanceret fremstilling af parforholdets mange aspekter samt de personlige udfordringer, man hver især kan bære rundt med og som er grundlagt i barndommen. En glimrende indsigts- og arbejdsbog, som vil kunne flytte fokus fra egne skuffelser til konstruktiv handling og samarbejde om lykkeligere relationer.

Kan bl.a. sammenlignes med<t>52320100 Grib kærligheden<t> eller Kærlighedens faldgruberBarnet i dig skal finde et hjem. Forfatteren viderefører sit koncept fra Barnet i dig skal finde et hjem om selvhjælp til bedre sociale relationer og mindre uhensigtsmæssig adfærdKan bl.a. sammenlignes med<t>52320100 Grib kærligheden<t> eller Kærlighedens faldgruber. Forfatteren viderefører sit koncept fra om selvhjælp til bedre sociale relationer og mindre uhensigtsmæssig adfærd.