Bøger / faglitteratur / vejledninger

Perlemagi edge


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at lave perleplader ved hjælp af en særlig strygeteknik og opbygning af mønstre, således at det færdige resultat bliver meget tyndt og helt fladt. Opskrifter på halskæder, armbånd, øreringe og fingerringe.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2018

af

af

Helle Laursen

d. 14. maj 2018

Er du kreativ, og holder af at lave perleplader? Få ny inspiration til at lave armbånd, hårpynt og mange andre smykker ved hjælp af de små rørperler og mønstrene i bøgerne "Perlemagi edge" og "Perlemagi play". Fra 8 år med en voksen på sidelinjen samt perlepladeentusiaster fra 10 op efter.

Begge bøger er enkelt opbygget over samme skabelon. I "Perlemagi play" er indholdet rettet mod børn og i "Perlemagi edge" mod voksne. Der indledes med strygeteknikker, som du finder når du folder forsidens opslag ud. Der er næsten ingen tekst udover overskrifterne til hvert design, som er på engelsk. Derefter følger to dobbeltopslag, et med tools og et med materials inden de forskellige designs følger. Hvert design består af et dobbeltopslag, en side der viser mønstret og modsat det færdige produkt. Begge bøger er illustreret i farvefotos og trykt på mat papir. Bøgerne er ikke indbundet.

Her er idéer og inspiration til alt fra keyhangers, smykker og nøgleringe. For perle- og hobbynovicer kan man dog af og til savne lidt forklaring, når det kommer til montering af eksempelvis smykkelåse. De kreative, der har erfaring, kan nok se sig ud af montering og teknikker, og så kan man finde mange timers underholdning i begge bøger, uden skelen til om man er barn eller voksen.

Der findes mange bøger med mønstre til perleplader. Kig eksempelvis efter Grete Bendixens Kreativ med perlepladerPerleplader eller Kaisa Holstings PerlepladerDer findes mange bøger med mønstre til perleplader. Kig eksempelvis efter Grete Bendixens Kreativ med perleplader eller Kaisa Holstings .