Bøger / faglitteratur

Personlig indflydelse : sådan flytter du mennesker, holdninger og produkter


Beskrivelse


Om hvordan man får mere personlig indflydelse gennem sin kommunikation og udøver den på en etisk forsvarlig måde, der plejer relationer fremfor at destruere dem.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 16. apr. 2013

En bog til dem der ønsker sig personlig indflydelse. Alene titlen på bogen Personlig indflydelse : sådan flytter du mennesker, holdninger og produkter vil nok fange mange læseres interesse.

Morten Sehested Münster (f. 1980) er partner i kommunikationsfirmaet BRO, og har arbejdet med forandringer hos flere store virksomheder i Danmark. Han skriver, at bogen ikke handler om dig,(læseren). Den handler om den person, eller det produkt du skal påvirke, altså modparten. Den handler om, at hvis du vil have indflydelse, må du forstå mennesker. Hvis vi forstår de valg, mennesker træffer, kan vi påvirke dem i langt højere grad. Bogen er opdelt i 7 kapitler, som alle helt overordnet handler om at lære læseren den rette retorik og psykologi. Bogen har så mange historier med som på alle mulige finurlige og sjove måder beskriver, hvordan man får kunden, kollegaen, teenageren osv. til at sige ja til at købe et produkt, til at ændre en strategi osv. Han gennemgår 63 konkrete strategier til det, og det kobler han op på hverdagsfortællinger fra nær og fjern, fra Emma Gad, Roosewelt til FC Barcelona m.fl. Münster er god til at fortælle historier og fastholde læseren og øser ud af tips og gode råd til personlig indflydelse.

Bogen minder mig lidt om Service er marketing : stærke brands skabes ikke af det, en virksomhed siger, men af det, den gør, 2012.

Der er noget forfriskende "ungt" over skrivestilen. Münster er dybt engageret i emnet og skriver fra hjertet, så det fænger læseren.


Berlingske tidende

d. 1. sep. 2013

af

af

Henrik Ørholst

d. 1. sep. 2013