Bøger / skønlitteratur til børn / dyrefortællinger

Peter Plys - bedre end honning?


Beskrivelse


Peter Plys elsker honning, men Ninka Ninus mener at der er andet og mere i livet end honning. Peter Plys prøver derfor at lave nye ting, men det er svært ikke at komme til at tænke på honning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2019

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 6. nov. 2019

Honning, venskab og leg er temaet i disse fire billedbøger med Peter Plys, Grisling, Ninka Ninus og mange af de andre beboere i Hundredemeterskoven. Til højtlæsning for børn i alderen 3-6 år.

Fire billedbøger med Disneys Peter Plys. Der er andet i livet end honning, mener Ninka Ninus, men det er svært for Peter Plys at lave nye ting uden at komme til at tænke på honning. Det er forår i Hundredemeterskoven og Ninka Ninus skal arbejde i sin køkkenhaven. Der er meget at gøre, så heldigvis kommer hans venner og hjælper, men hvordan udnytter han de evner de hver især har? Æsel har en af sine triste dage og mener, at det ser ud til regn. Da Peter Plys tager ham med på en spadseretur, kommer det bag på Æsel, at han skaber glæde blandt sine venner. Tigerdyret har fundet på legen hop-over-bækken. Han prøver at få sine venner til at være med, men de er slet ikke så gode til at hoppe som Tigerdyret. Kun én vil gerne hoppe med i Tigerdyrets leg. Illustrationer i farver.

Venskab og honning er ofte temaet i bøgerne med Peter Plys, og det går også som en rød tråd gennem disse fire dejlige og charmerende fortællinger fra Hundredemeterskoven. Rigt illustreret med de kendte tegninger lavet af Disney Storybook Artists, som er lige så honningsøde som teksten.

Den ene af titlerne, "Tigerdyret i hopla", er, med titlen "Hop med mig", også en del af Fire historier om venskabPeter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven. En anden Plys-bog i samme stil er Peter Plys - nye eventyr i HundredemeterskovenDen ene af titlerne, "Tigerdyret i hopla", er, med titlen "Hop med mig", også en del af Fire historier om venskab. En anden Plys-bog i samme stil er .