Bøger / skønlitteratur / roman

Pigen fra Brooklyn


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Raphaels forlovede Anna flygter ud af døren, efter at have afsløret noget om hendes dystre fortid. Nu går jagten ind på at finde Anna og finde frem til sandheden, inden Raphael måske vil miste Anna for evigt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. feb. 2018

af

af

Louise Hede

d. 23. feb. 2018

Raphael og Anna er nyforlovede, men det nager Raphael at han ikke ved meget om Annas fortid. Pres fra Raphael får Anna til at åbne op, men straks efter forsvinder Anna. Raphael må nu finde Anna igen, og finde ud af sandheden om hende. For spændingslæsere.

Raphael udspørger sin nyligt forlovede Anna ud om hendes fortid, imens de er på ferie i Sydfrankrig. Modvilligt viser hun ham et makabert billede, og fortæller at det på billedet er hendes skyld. Straks efter forsvinder hun ud af døren. Raphael er efterladt tilbage med en masse spørgsmål om Anna og hendes mørke fortid, som trækker tråde til bl.a. en kidnapningssag og en nuværende præsidentkandidat. Nu går jagten ind på at finde Anna og finde frem til sandheden, som også fører Raphael til New Yorks gader. Andre bøger på dansk af Musso findes med Opkald fra en engelCentral Park og Central ParkRaphael udspørger sin nyligt forlovede Anna ud om hendes fortid, imens de er på ferie i Sydfrankrig. Modvilligt viser hun ham et makabert billede, og fortæller at det på billedet er hendes skyld. Straks efter forsvinder hun ud af døren. Raphael er efterladt tilbage med en masse spørgsmål om Anna og hendes mørke fortid, som trækker tråde til bl.a. en kidnapningssag og en nuværende præsidentkandidat. Nu går jagten ind på at finde Anna og finde frem til sandheden, som også fører Raphael til New Yorks gader. Andre bøger på dansk af Musso findes med Opkald fra en engel og .

Fans af hæsblæsende spændingsromaner vil ikke blive skuffede over Mussos nyeste bog. Der er masser af uventede afsløringer og twists helt til det sidste, og tempoet er i top.

For andre franske spænding- og krimiforfattere findes Jean-Christophe Grangé og Pierre Lemaitre.


litteratursiden.dk

d. 16. apr. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 16. apr. 2018

Formidabel fransk fiktion om parforholdets hemmeligheder. Guillaume Musso giver den gas i sin romantiske og spændende pageturner. Raphaël og Anna er forlovede og har kun kendt hinanden i seks måneder,...