Bøger / faglitteratur

Politisk ukorrekte råd til mødre


Beskrivelse


Humoristiske råd og små fortællinger om hvordan man overlever som småbarns-mor med et gran af fornuft, humor og sin personlighed i behold, bl.a. om ammekedsomhed over accept af efterfødselskroppen, til sex efter fødslen og rejser med et lille barn. Til alle andre end supermødrene - kan endda læses med ammehjerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj 2018

af

af

Heidi Mørch

d. 7. maj 2018

10 gode råd til hvordan man overlever som småbarns-mor med et gran af fornuft, humor og sin personlighed i behold. Til alle andre end supermødrene - kan endda læses med ammehjerne.

Humoristiske råd og små fortællinger om alt fra ammekedsomhed over accept af efterfødselskroppen - nu kaldet skovsneglen! - til sex efter fødslen og rejser med et lille barn. Illustreret med små "post it" tegninger. Bogen sluttes af med lidt praktiske råd til folk uden børn.

Forfatteren er kemiker og havde oprindelig bare planlagt at skrive sine små råd om til en lille samling historier til en veninde. Sådan blev det heldigvis ikke, denne hylende morsomme, sarkastiske lidt tossede personlige bog, er nemlig hverken plat eller privat. Jeg ved godt hvad jeg skal have med i barselsgave næste gang.

100 myter om graviditet og fødselHvor lagde jeg babyen?Overlevelsesguide til mødre har også en humoristisk tilgangsvinkel men er meget mere faktabaseret. Hvor næsten klassikeren Hvor lagde jeg babyen? er dagbogsoptegnelser fra de første 32 uger i et heller ikke perfekt morliv er Overlevelsesguide til mødre den der minder mest om nærværende100 myter om graviditet og fødsel har også en humoristisk tilgangsvinkel men er meget mere faktabaseret. Hvor næsten klassikeren er dagbogsoptegnelser fra de første 32 uger i et heller ikke perfekt morliv er Overlevelsesguide til mødre den der minder mest om nærværende100 myter om graviditet og fødsel har også en humoristisk tilgangsvinkel men er meget mere faktabaseret. Hvor næsten klassikeren Hvor lagde jeg babyen? er dagbogsoptegnelser fra de første 32 uger i et heller ikke perfekt morliv er den der minder mest om nærværende.