Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Polly og Pers godnathistorier


Beskrivelse


Korte historier. På Æblegården bor børnene Polly og Per sammen med deres forældre. De oplever mange ting med arbejdet på gården og dyrene, eller når der kommer gæster, som fx vil slå telt op eller lande i en luftballon.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juni 2020

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 24. juni 2020

Livet er fuld af dejlige oplevelser på Æblegården, hvor børnene Polly og Per bor med deres forældre og dyrene på bondegården. Ti korte historier til højtlæsning for børn fra 3-5 år.

Pigen Polly bor på Æblegården med sin lillebror Per og deres forældre. I ti korte fortællinger følger vi livet på Æblegården og børnenes oplevelser med dyrene. Polly og Per hjælper til med arbejdet på gården. De leder efter killingen, da den bliver væk, og de er med til at fodre fårene om vinteren. De hjælper også far, da han sætter et fugleskræmsel op og er med mor ude at køre i damptog. De prøver også at flyve i luftballon, sove i telt og være med på dyrskue. De er også med, da Toms traktor kører ned i dammen, da stormen vælter et træ og da der går ild i ladebygningen. På hver side skal du finde den lille gule and. Bogens omslag viser et kort over området med Æblegården. Illustrationer i farver og polstret hardback.

Søde og idylliske fortællinger fra hverdagen på en lille bondegård. Stemningen er hyggelig og sat i et trygt bondegårdsunivers med søde dyr og venlige voksne. Illustrationerne er fulde af farver og bidrager til den hyggelige stemning. Historierne er korte og skrevet i et enkelt sprog, der gør dem velegnet til højtlæsning, fx som godnathistorie.

Der er flere korte godnathistorier i De allerbedste godnathistorier365 historier og remser eller i 365 historier og remser (Udgave med lyserødt omslag) med en historie til hver dag i åretDer er flere korte godnathistorier i De allerbedste godnathistorier eller i (Udgave med lyserødt omslag) med en historie til hver dag i året.