Bøger / skønlitteratur / roman

Protokollen


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


PET's enhed for kontraterror efterforsker en bombesprængning midt i København. Nogle unge muslimer tilstår, men de tekniske beviser peger i en anden retning. Chefen Nikolaj Storm og hans hårdtslående vicekriminalkommissær Katrine Bergman søger videre, og de står over for en ukendt og magtfuld fjende.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2010

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 20. okt. 2010

For alle der holder af actionfyldt krimi-spænding med barske karakterer og chokerende plot.

Efter 2 romaner siden 2007 introducerer forfatteren os for et nyt makkerpar i denne 1. del af en planlagt serie om PET's chef for kontraterrorisme, Nikolaj Storm og hans kontroversielle vicekriminalkommissær Katrine Bergmann. Der er fart over feltet i historien, der begynder med en terrorbombe på Kgs. Nytorv. Nogle unge muslimer erkender forbrydelsen, men de tekniske beviser peger overraskende i en anden retning. Nemlig mod krigsveteraner, nynazister, hooligans og et anerkendt sikkerhedsfirma. Bogen er velskrevet, typografisk læsevenlig, interessante personer og miljøer, og fordi spændingen holder hele vejen igennem, bærer man gerne over med et par løse ender. Nogle af disse vil måske blive belyst i næste bind?.

Genremæssigt er bogen lige dele krimi og spænding. En sammenligning kunne være Jussi Adler-Olsens romaner, hvor vi også har rå afstumpethed og lidt skæve personer.

1. bind i en ny krimiserie om PET's kontraterror-afdelingschef Nikolaj Storm og hans hårdtslående vicekriminalkommissær Katrine Bergman. Efterforskningen af et bombeangreb midt i Kbh. leder fra muslimske kredse til traumatiserede Afghanistan-veteraner og et sikkerhedsselskab, der skjuler visse aktiviteter. Spændende, rå og voldsom, hurtiglæst og med appel til begge køn. Jussi Adler-Olsen fans vil garanteret tage denne til sig.


litteratursiden.dk

d. 8. nov. 2010

af

af

Arne Larsen

d. 8. nov. 2010

Med sin tredje roman indfrier Krefeld til fulde forventningerne, og den vildt spændende og nervepirrende samfundsthriller løfter ham helt op i den danske krimielite. Den så længe frygtede terror ramme...


litteratursiden.dk

d. 29. dec. 2010

af

af

Michael Krarup

d. 29. dec. 2010

Michael Katz Krefeld har denne gang droppet sin hovedperson lægen Maja Holm og erstattet hende med et andet kvindeligt centrum, nemlig den pt. suspenderede vicekriminalkommissær Katrine Bergman. Og ...


Berlingske tidende

d. 29. okt. 2010

af

af

Mette Strømfeldt

d. 29. okt. 2010


Jyllands-posten

d. 26. okt. 2010

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. okt. 2010


Politiken

d. 26. okt. 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 26. okt. 2010


Weekendavisen

d. 29. okt. 2010

af

af

Klaus Rothstein

d. 29. okt. 2010