Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Psykisk velvære med power food


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Med udgangspunkt i den nyeste forskning vejledes i hvilke fødevarer der optimerer det psykiske velbefindende. Indeholder over 80 næringsrige opskrifter på dagens måltider.

Indhold

Melankoliens fysiologi ; Humørets mange ansigter ; Mad, der giver velvære ; I en større sammenhæng


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Jette Landberg

d. 6. okt. 2014

Den mad, vi indtager, har stor betydning for vores humør og velbefindende. Her får man gode anvisninger på at spise sig til et bedre liv, hvis man er indstillet på at følge bogens mange, detaljerede anvisninger.

Med udgangspunkt i den nyeste forskning vejleder Christine Bailey, cand.scient. i human ernæring, i hvilke fødevarer der optimerer det psykiske velbefindende. Ved at følge bogens råd kan man opnå bedre humør, bedre søvn, mindre stress og stabilt blodsukker med den rette kostsammensætning. Forfatteren giver gode råd om mere næringsrig kost, også på farten, om hvordan man kan undgå eller mindske allergi og få mere energi. Hvert afsnit indeholder en afkrydsningsliste, så man kan afgøre, om man fx har en depression eller søvnproblemer. Efter de forklarende afsnit følger 80 næringsrige opskrifter på dagens måltider.

Indeholder rigtig megen velunderbygget information og fine, appetitvækkende opskrifter.

Christine Bailey har tidligere skrevet CancerkogebogenDet helbredende køkken, også med fokus på næringsrige fødevarer her specielt rettet mod kræftpatienter. Også andre har skrevet om powerfoods fx i Det helbredende køkken, der har virkelig mange opskrifter og en 14-dages kur. Baileys bog har flere forklaringer og medtager i nogen grad også kosttilskud samt den allernyeste forskningChristine Bailey har tidligere skrevet Cancerkogebogen, også med fokus på næringsrige fødevarer her specielt rettet mod kræftpatienter. Også andre har skrevet om powerfoods fx i , der har virkelig mange opskrifter og en 14-dages kur. Baileys bog har flere forklaringer og medtager i nogen grad også kosttilskud samt den allernyeste forskning.