Bøger / faglitteratur / opskrifter

Pure goodness : livsstil og opskrifter


Beskrivelse


Opskrifter på sukker- og glutenfri retter, som er særligt velegnede til detox og hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller overvækst af candida.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2016

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 8. juni 2016

Opskrifter der er glutenfri, sukkerfri og særligt velegnede til detox, hvis man har problemer med fordøjelsen, træthed eller candida. For dem der gerne vil leve og spise sundt.

Først startes bogen med et forord, hvor forfatteren, Tanja Ting, fortæller om sine egne erfaringer med at lægge sin kost om og rense ud. Derefter følger opskrifterne delt op i dagens forskellige måltider, samt snacks og søde sager. Der er også opskrifter på drikke. Opskrifterne er endvidere mærket med enten "pure" eller "goodness", hvor pure-opskrifterne bruges til udrensningsfasen og goodness-fasen er til vedligeholdelsen. Bogen rundes af med et register.

Flot bog med en masse opskrifter og flotte billeder af retterne. Opskrifterne er overskuelige at følge og sproget er let at forstå. Bogen er også overskuelig på den måde at der ikke er en masse kapitler at skulle igennem førend opskrifterne kommer. Forklaringen på livsstilen kommer kort og præcist i forordet. Og ellers er bogen spækket med opskrifter.

En anden nyere kogebog der også beskæftiger sig med kroppens helbred er Den store antiinflammatoriske kostguide. Dog uden yderligere sammenligning med nærværende bog.