Bøger / faglitteratur

Relationskompetence


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hvordan lærere og pædagoger kan tage ansvar for den gode stemning i klassen, så børnene kan lære mest muligt og samtidig have det godt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 23. okt. 2018

En meget væsentlig faktor, for at undervisning lykkes, er det sociale liv i klassen baseret på lærerens relationsarbejde. Denne bog viser lærere og pædagoger, hvorledes de kan tage ansvar for den gode stemning i klassen. For skoleledere, lærere, pædagoger samt studerende indenfor disse fagområder.

Bogen indgår i serien "Pædagogisk rækkevidde", som er en serie forskningsbaserede udgivelser om vigtige pædagogiske emner med relation til grundskolen. Kendetegnende for serien er bogen i lommeformat og hurtigt læst. Louise Klinge har forsket i betydningen af læreres relationskompetencer og præsenterer i denne bog nogle af de væsentligste pointer fra denne forskning.

Bogen er en fantastisk udgivelse, som giver undervisere lyst og inspiration til at fokusere på og udvikle egen relationskompetence.

Har denne udgivelse givet lyst til at læse mere om relationskompetence, vil det være mere end oplagt at læse Louise Klinges bog Lærerens relationskompetenceProfessionel relationskompetence (Dafolo), som er mere omfattende og kommer mere i dybden med emnet. Derudover kan en titel som Professionel relationskompetence også anbefalesHar denne udgivelse givet lyst til at læse mere om relationskompetence, vil det være mere end oplagt at læse Louise Klinges bog Lærerens relationskompetence (Dafolo), som er mere omfattende og kommer mere i dybden med emnet. Derudover kan en titel som også anbefales.