Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rock to fakie


Beskrivelse


Mors nye spanske kæreste er mega nederen, men han vil gerne være Zoes ven, så han tager hende med til skater-klubben.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. maj 2019

2 bøger i en ny serie om "Skater Zoe". Zoe er 9 år og har en drøm om at blive en god skater. Zoe er dog usikker på, om hun kan fortælle det til sine veninder, men hun kommer på andre tanker, da hun først begynder at skate sammen med 7 andre piger. For 7-8-årige.

I "Rock to Fakie" er Zoe ofte vred og ked af det. Hun føler, at morens nye kæreste fylder for meget. En dag har moren og kæresten købt et skateboard til hende, og en ny tid begynder. I "skate eller dø!" er Zoe en glad pige, og efter hun er begyndt på skater-skole, er hun blevet mere modig. Hun øver sig på alle de svære tricks, som Hugo underviser hende og de andre piger i, og hun begynder at drømme om at vinde pokaler.

Rigtig gode bøger om de almindelige udfordringer piger har i hverdagslivet. Illustrationerne har en humoristisk streg og passer godt til handlingen.

Der findes mange bøger om piger med fritidsinteresser og hverdagsudfordringer, bl.a. Nora-serien, hvor de to første hedder: Nora får fidus-bamsenNora træner straffe og Nora træner straffeDer findes mange bøger om piger med fritidsinteresser og hverdagsudfordringer, bl.a. Nora-serien, hvor de to første hedder: Nora får fidus-bamsen og .