Bøger / faglitteratur

Rolf Sørensens store cykelalmanak : året rundt på to hjul


Beskrivelse


Tidligere professionel cykelrytter Rolf Sørensen (f. 1965) guider læseren gennem cykelåret. Med løbskalender der beskriver årets 110 væsentligste prof-løb, samt introduktion til et skræddersyet, unikt træningsprogram baseret på professionelle rytteres og træneren Luigi Cecchinis erfaringer.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 3. apr. 2018

Rolf Sørensens har omsat sin store viden om cykelsporten til en bog for alle cykelinteresserede.

Cykelalmanakken er opdelt efter årets måneder. Hver måned har en løbskalender, hvor alle løb bliver præsenteret og tildelt stjerne og der er et træningsprogram med gode råd for begynder, medium og advanced. Derudover består bogen af fotos og små artikler eller interviews med fortidens cykelstjerner, beskrivelser af forskellige ryttertyper, træningsfif, udstyr mm.

Er du cykelinteresseret, er det her BOGEN over dem alle. Her er næsten alt hvad hjertet kan begære og Rolf Sørensen formidler på fornemmeste vis cykelsporten fra mange forskellige vinkler.

Rolf Sørensen har tidligere skrevet Cykling con amoreSort kaffe og hvide sokker og denne bog kredser om de samme emner, men har også meget ekstra indhold. En anden interessant bog om cykling er Sort kaffe og hvide sokkerRolf Sørensen har tidligere skrevet Cykling con amore og denne bog kredser om de samme emner, men har også meget ekstra indhold. En anden interessant bog om cykling er .