Bøger / faglitteratur

Sådan bli'r du for lækker!


Beskrivelse


Humoristisk inspirationsguide om personlig udvikling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Carsten Güllich-Nørby

2008

Lille nem humoristisk inspirationsguide om personlig udvikling, der nok især henvender sig til kvinder, men hvor mænd da også kan finde råd om at finde sin indre skønhed, og dybest set acceptere hvordan man nu er skabt. Og blive lidt mere lækker!.

Forfatteren, som mange sikkert af forsiden genkender fra en reklamespot for Matas om striber, der kan gøre dette og hint, præsenterer sig som kommunikationskonsulent, bakkesangerinde og medindehaver af firmaet Nyt Potentiale, som står bag udgivelsen af denne lille bog mange nok vil betegne som en pamflet. Med forfatteren selv som humoristisk fotomodel med mange forskellige sjove ansigtsudtryk, og en enkelt paryk, er der dømt ligetil råd i bedste peptalkagtige stil. Det er ærligt og ligetil, langt fra mange andre side-tunge bøger om personlig udvikling. Her er gode råd om, at bare slå sig løs og være for meget, netop fordi man så lader andre gøre det samme. Her er antistress-råd om ikke at søge perfektionen. Råd om at gøre pinligheder til pointer, og lade sundhedsråd om meget vanddrikkeri krydre med et fortjent glas champagne, som forfatteren afslutter med "Du' for lækker og du fortjener et champagne-liv".

Der findes rigtig mange bøger om personlig udvikling, og denne er højest et uhøjtideligt humoristisk supplement på hylden.

Lille uhøjtidelig og nemt tilgængelig inspirationsbog, der er lidt overfladisk, og måske nemt glemt, men hvor jeg fx fandt gode råd om at huske de dybe vejrtrækninger.