Bøger / skønlitteratur / noveller

Sådan er det bare! : otte noveller


Beskrivelse


8 noveller, der handler om forskellige mennesker, hvis møde med virkeligheden, kommer på kant med deres idéer, holdninger og planer. Fælles for de fleste af novellerne er, at hovedpersonerne er oppe i årene.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2014

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 11. feb. 2014

Bogen Sådan er det bare! er en samling på 8 noveller, der handler om forskellige mennesker, hvis møde med virkeligheden, kommer på kant med deres idéer, holdninger og planer. Fælles for de fleste af novellerne er, at hovedpersonerne er oppe i årerne.

Forfatteren Hanne Hostrup er psykolog og gestaltterapeut og har en række faglitterære titler bag sig. Nu udkommer hun med 8 noveller, der også tager mennesket under kærlig behandling. I novellerne kredses der primært om ydre påvirkninger på hovedpersonernes verdensbilleder. For de fleste novellers vedkommende, er der tale om hovedpersoner oppe i årerne. En har dog en yngre pige som hovedperson, men er tidsmæssigt sat til 2. verdenskrig. I novellesamlingens sidste fortælling har en hund synsvinklen. Fine noveller primært for et lidt ældre publikum, der kan forholde sig til udfordringerne hovedpersonerne står med.

Iben Krogsdals Terapi og dyr i baghaven omhandler også situationer, hvor der skubbes til menneskers livsopfattelser som tema.

8 noveller primært for lidt ældre læsere, med det midaldrende og ældre menneskes vilkår som omdrejningspunkt.