Bøger / faglitteratur

Sådan får du en kæreste : en personlig guide til at finde kærligheden


Beskrivelse


Inspiration og redskaber til et mere spændende datingliv, og værktøjer og viden til at forstå hvorfor man ikke "bare" møder en kæreste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2018

af

af

Louise Hede

d. 14. maj 2018

Dating igennem apps er overfladisk, da man swiper til højre eller venstre, uden en dybere mening. Kirk Rønler er fortaler for at man investerer sig selv og sin tid i enhver person man møder, for kun på den måde åbner man sig for muligheden for at kærligheden kan opstå. For unge singlekvinder.

På baggrund af sine egne erfaringer og oplevelser giver Kirk Rønler viden og værktøjer til at klare sig igennem datingjunglen. I 1. del fortæller Kirk om sin egen historie om at gå fra gift til single. Del 2. giver inspiration til datinglivet, bl.a. gode ideer til aktiviteter til første date. 3. del forklarer de teoretiske årsager, der kan være til hvorfor man endnu ikke har mødt sin eneste ene. I 4. og sidste del afslutter Kirk sin egen historie med at være på datingmarkedet. Kirk Rønler har bloggene www.kirkronler.dk og www.sådanfårduenkæreste.dk og holder foredrag og workshops rundt i landet om datinglivet, og har deltaget som ekspert i flere tv-programmer.

Uhøjtidelig, ærlig og morsom selvhjælpsbog, der er med til at vise nutidens dating på Tinder, Happn mm. i et nyt lys, og samtidig giver direkte råd, tips og tricks man selv kan bruge i sit datingliv.

Damsgaards Den dag jeg stoppede med at græde over mændDating, desperation og selvudvikling og Pedersens Dating, desperation og selvudvikling er ligeledes bøger, der giver tips og tricks til datinglivet, på baggrund af personlige erfaringerDamsgaards Den dag jeg stoppede med at græde over mænd og Pedersens er ligeledes bøger, der giver tips og tricks til datinglivet, på baggrund af personlige erfaringer.