Bøger / faglitteratur

Den dag jeg stoppede med at græde over mænd : 23 hemmeligheder, halve sandheder og hele løgne om kærlighed og dating


Beskrivelse


I breve, tips og råd skrevet til sit yngre jeg, afslører forfatteren, efter 10 år som single, de ting hun ville ønske, hun havde vidst om singleliv, mænd, kærlighed og dating 10 år tidligere, da hun selv græd alt for meget over mænd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. mar. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 2. mar. 2018

Selvhjælpsbog skrevet i ugebladsformat af en singlekvinde på 10. år. Bogen beskriver alt det, hun gerne ville have vidst for ti år siden om parforhold og kærlighed. For voksne singler eller andre med interesse for kærlighedslivet.

Forsiden og formatet er som et magasin/dameblad. Inden i er det dog et bogformat, da der er meget få illustrationer. Forfatteren er journalist og skriver med udgangspunkt i sit eget singleliv og erfaringer med mænd. Bogen er opdelt i to dele. Første del består af 23 løgne/halve sandheder om dating og kærlighed. De 23 afsnit er skrevet som breve til forfatterens 10 år yngre jeg. Anden del består af 10 hemmelige råd til et godt liv som single. Der indgår indlæg, artikler og digte skrevet af forfatteren.

Forfatteren skriver med humor, selvironi og er ikke bange for at dele sine erfaringer. Mange singler vil få meget ud af bogen, men der indgår også afsnit, hvor liv og kærlighed diskuteres, så folk i forhold også kan få noget ud af læsningen - måske bliver de endda provokerede? Stilen er damebladsagtig og personlig, fx hører man rigtig meget om hendes tidligere kæreste. Moderne menneskers frihedstrang og manglende lyst til kompromisser er omdrejningspunkter bogen igennem. Der er afsnit, fx det forfatteren kalder "Tips", der er skrevet med en meget lille og utydelig skrift.

Disse to bøger har meget til fælles med bogen: Elsker mig for evigtElsk dig selv og bliv elsket og Elsk dig selv og bliv elsketDisse to bøger har meget til fælles med bogen: Elsker mig for evigt og .