Bøger / faglitteratur til børn

Sådan spiller du Fortnite


Beskrivelse


Introduktion til onlinespillet Fornite.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2019

af

af

Boy Olesen

d. 5. mar. 2019

De 9-12-årige får her en god indføring i hvordan man spiller Fortnite, et af verdens største onlinespil med mere end 200 millioner spillere.

På allerførste side kommer man direkte ind i en spilsituation. Det er gratis at spille Fortnite, og det kan spilles på mange platforme. Bogen fortæller om Fortnite Battle Royale, der handler om at overleve, når man sammen med 99 andre spillere bliver kastet ud på en øde ø. Selvom der er mange våben i spillet, er der ingen blod. Man kan spille to og to sammen eller være fire på et hold. For penge kan man købe ting til sin figur, skins, der kan præge udseendet. Der er mange danse i Fortnite, fx floss, take the l, hype og best mates.

En meget interessant bog, der kan få enhver til at få lyst til at prøve spillet. Bogen indeholder helsides, flotte farvelagte illustrationer, der virker særdeles indbydende. Løbende gennem bogen er der relevante faktabokse, og sammenholdt med den velskrevne tekst, der er formuleret i korte præcise sætninger, føler man sig meget fortrolig med spillet når bogen er læst. På en af bogens sidste sider er der en "Ordbog for gamere", hvor man får at vide hvad bug, drop, kill, loot, mats osv. betyder.

Kan relateres til E-sport og gamereFortniteFortnite og sammenlignes med Fortnite og FortniteKan relateres til E-sport og gamere og sammenlignes med og Kan relateres til E-sport og gamere og sammenlignes med og .