Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sagaen om de unge helte. 3


Beskrivelse


Skjold - den første kamp: På en skoleudflugt til Kronborg bliver Simon og hans klasse angrebet af en hær, der kalder sig PYRE. Under flugten finder Simon et magisk bælte, der gør ham til superhelten Skjold. Men er han modig nok til at tage kampen op?
Skjold - de udødelige: Hæren PYRE angriber Simons skole. De vil finde og dræbe ham. Simon forvandler sig til superhelten Skjold og tager kampen op, men opdager, at han ikke er udødelig. Han bliver bange og gemmer sig, og pludselig virker det magiske bælte ikke mere.
Medusa - heltens valg: Medusa bliver angrebet af en dyrehybrid, der er halv kvinde halv fugl. Dyrehybriden har en chip i nakken, men hun er ikke den eneste. Er det chippen, der styrer hende og gør hende vild?
Heltene samles: Superskurkeorganisationen PYRE opruster, og superhelten Skjold beslutter at samle de andre superhelte. Men Medusa er i kløerne på doktor Raken. Kan de kæmpe mod en af deres egne?
Kampen mod PYRE: Superhelten Ghost er død, og de andre helte er på flugt fra superskurkeorganisationen PYRE og superheltedræberen Draug. Kan de nå at redde landet i tide?