Bøger / faglitteratur / opskrifter

Salater fra The Food Club


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Mere end 80 opskrifter på salater fra madbloggen The Food Club. Opskrifterne er forsynet med en markering af, hvilken årstid, salaten bedst egner sig til, samt hvilken slags kød, den bedst matcher.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. mar. 2013

af

af

Louise Urban Andersen

d. 26. mar. 2013

Bogen henvender sig til brugere med interesse for madlavning. Med sit indbydende udseende kræver den ikke særskilt formidling, men vil helt naturligt blive lånt ud af sig selv.

Ditte Ingemann har kreeret en fin bog om vegetariske salater af varierende art. Råvarerne kan købes i de fleste supermarkeder, dog er der enkelte undtagelser som emmer og fløjlsfod, der måske kræver en større indsats at få fat i. Denne kogebog er yderst indbydende i layoutet og de fine billeder af råvarer og færdige salater er taget af forfatteren, der kalder sig selv food stylist. Der er fokus på farverige sammensætninger, der fremmer den gode fornemmelse for maden. Ditte Ingemann har gennem længere tid haft bloggen "The Food Club", som madentusiaster måske allerede kender, og derfra er ideen til denne kogebog opstået. Opskrifterne er forsynet med en markering af, hvilken årstid, salaten bedst egner sig til, samt hvilken slags kød, den bedst matcher.

Der findes allerede mange bøger om salater på hylderne i bibliotekerne, og denne kan bedst sammenlignes med Suveræne salater året rundt, 2012.

Indbydende og inspirerende kogebog med årstidsopdelte, vegetariske salater fra The Food Club, der er fremstillet af årstidens råvarer, som kan købes i de fleste supermarkeder.