Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Sammen tegner vi sjove figurer


Beskrivelse


Lær at tegne sjove figurer med simple streger og nemme motiver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2015

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 16. juli 2015

Lær at tegne enkle figurer. Trin-for-trin vejledning for absolutte begyndere fra 9 år.

Fagbog, hvor man med ganske få streger kan lære at tegne figurer niveauet over tændstikmænd. Bogen er bygget op, så man på hver side får en trin-for-trin vejledning i at tegne fx en cowboy, en prinsesse eller en balletdanser - eller man lærer at tegne forskellige bevægelser, som at stå på hænder eller at svømme. Der er også afsnit med kropsdele som hænder og fødder og ting som talebobler, rekvisitter og andet, som kan være med til at gøre tegninger detaljeret og levende, Bogens tekst er meget kort, og alt hvad der kræves for at gå i gang er en blyant og et stykke papir.

Bogen er meget let at gå til, og jeg vurderer, at faktisk alle vil kunne få lavet noget, som ligner modellerne. Men resultatet bliver så også hurtigt kedeligt, fordi alle tegningerne er meget ens at se på. De er i en slags primitiv og energisk stil, som mest kendes fra gamle vittighedstegninger. Bogen er i A4 størrelse og har en forside, som klart viser, hvad indholdet er tænkt til.

Der fleste bøger om at tegne for børn beskæftiger sig med enkelte ting som fx heste, dinosaurusser eller dyr, foruden alle de bøger, som er funderet i mangauniverset. Lær at tegne sjove dyrDu kan tegne tegneseriefigurer og Du kan tegne tegneseriefigurer er nok dem, som kommer nærmest i motivvalgDer fleste bøger om at tegne for børn beskæftiger sig med enkelte ting som fx heste, dinosaurusser eller dyr, foruden alle de bøger, som er funderet i mangauniverset. Lær at tegne sjove dyr og er nok dem, som kommer nærmest i motivvalg.