Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Sandheden om sukker går i køkkenet : 60 kompromisløse opskrifter


Beskrivelse


60 opskrifter, der sikrer et stabilt blodsukker og de rigtige næringsstoffer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2017

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 18. dec. 2017

Læsere, der er interesseret i at opnå et stabilt blodsukker, finder i denne bog både madplaner, indkøbslister og opskrifter, der følger op på forfatterens tidligere bog Sandheden om sukker.

Forfatteren bag Sandheden om sukkerSandheden om sukker har her allieret sig med en professionsbachelor i ernæring og sundhed og udgivet denne bog med 60 opskrifter, der knytter sig til den tidligere bog. Første del af bogen er en introduktion til stoffet i med bl.a. en definition af blodsukker og præsentation af BIOLOGIKpyramiden - en kostpyramide til opnåelse af stabilt blodsukker. I anden del af bogen beskrives idéen om en uge med kompromisløst stabilt blodsukker. Arbejdet med det stabile blodsukker deles op i seks faser. Tredje del af bogen består af syv dages madplan samt indkøbslister. Der henvises til opskrifter bagerst i bogen. Sidste del af bogen indeholder de 60 opskrifter, der er inddelt efter morgenmad, frokost, dip og aftensmad, hvoraf sidstnævnte fylder mest. En del af opskrifterne er illustrerede, alle indeholder vejledning og liste over ingredienserForfatteren bag har her allieret sig med en professionsbachelor i ernæring og sundhed og udgivet denne bog med 60 opskrifter, der knytter sig til den tidligere bog. Første del af bogen er en introduktion til stoffet i med bl.a. en definition af blodsukker og præsentation af BIOLOGIKpyramiden - en kostpyramide til opnåelse af stabilt blodsukker. I anden del af bogen beskrives idéen om en uge med kompromisløst stabilt blodsukker. Arbejdet med det stabile blodsukker deles op i seks faser. Tredje del af bogen består af syv dages madplan samt indkøbslister. Der henvises til opskrifter bagerst i bogen. Sidste del af bogen indeholder de 60 opskrifter, der er inddelt efter morgenmad, frokost, dip og aftensmad, hvoraf sidstnævnte fylder mest. En del af opskrifterne er illustrerede, alle indeholder vejledning og liste over ingredienser.

Fin anvendelig opfølgning på den tidligere bog, indeholdende de opskrifter, som mange har efterspurgt. Kan også læses selvstændigt, da første del gengiver en del af pointerne fra den tidligere bog.

Læsere der vil mere i dybden med emnet kan med fordel læse Sandheden om sukker.