Bøger / skønlitteratur / roman

Savas vidner : en sindsoprivende psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner


Beskrivelse


Danielle kommer efter sin søsters selvmord i besiddelse af hendes forskningsmateriale, som henviser til uddrivelse af dæmoner i besatte børn. Kan det have noget at gøre med den høje selvmordsrate og søsterens død?

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 12. apr. 2018

Danielle kommer i besiddelse af noget forskningsmateriale, som henviser til uddrivelse af dæmoner i besatte børn. Kan det have noget at gøre med den høje selvmordsrate og søsterens død? For læsere af psykologiske thrillere, hvor tro og overtro er i centrum.

Danielle får et opkald fra sin søster i Skotland, som beder hende om straks at komme. Da Danielle ankommer har søsteren begået selvmord, men Danielle kan ikke få det til at stemme. Imidlertid har hun selv store neurotiske problemer. Hun er suspenderet fra sit virke som præst, hendes kæreste er gået fra hende og den traumatiske barndom præger hende stadig. Danielle dykker ned i søsterens arbejde, som viser forskning i hekseprocesser og uddrivelse af dæmoner. Forfatteren har tidligere udgivet Hjem.

Spændende psykologisk thriller, hvor hovedparten handler om tro og om den traumatiske barndom, som Danielle og hendes søstre har oplevet. Romanen kryber under huden på sin læser og har mange filosofiske diskussioner og betragtninger. Beskrivelserne af barndommen er barsk læsning, hvor troen til Gud overskygger alt.

Krimien Djævelens værkElskede Elijah handler ligeledes om dæmonuddrivelser, men fokuserer knap så meget på psykologien. Elskede Elijah handler om en barndom i troens tegn og om dæmoner i kroppenKrimien Djævelens værk handler ligeledes om dæmonuddrivelser, men fokuserer knap så meget på psykologien. handler om en barndom i troens tegn og om dæmoner i kroppen.


litteratursiden.dk

d. 30. apr. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 30. apr. 2018

Religion, hekseforfølgelse og eksorcisme er nogle af ledetrådene i velskrevet psykologisk thriller, som også rummer decideret gys og uhygge. Sara Bouchet debuterede med romanen ’Hjem’, en historie om...


Berlingske tidende

d. 23. juni 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 23. juni 2018


Politiken

d. 31. maj 2018

af

af

Sophie Engberg Sonne

d. 31. maj 2018


Jyllands-posten

d. 25. juni 2018

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 25. juni 2018


Børsen

d. 11. maj 2018

af

af

Line Rasmussen

d. 11. maj 2018