For de interesserede i ny dansk dramatik. Skuespillet er også meget egnet som læsestykke og kan også spilles af semiprofessionelle ensembler.
Skuespil der handler om det ældre pensionerede ægtepar Gustav og Rosa, der tidligere var cirkusartister og nu bor på plejehjem. Som mange andre i samme situation reflekterer de over deres liv, deres arbejde og tilværelse. Lykkedes de med det, de ville, og traf de de rigtige valg - og holder kærligheden til den sidste tid? Fortid og nutid blandes, humor veksler med underfundighed og melankoli og gamle uforløste konflikter kommer op til overfladen. For Gustav og Rosa handler det især om konflikten med sønnen Thomas, der ikke ville være artist, som Gustav ønskede. Konflikten udviklede sig til et faderopgør, og Thomas forlod både cirkus og familie. Et andet underliggende spor er et opgør med den umyndiggørelse og nedladenhed som plejehjemsbeboere udsættes for. De to spor spiller ikke optimalt sammen i deres forskellige sigte mellem at fortælle en nærværende generationshistorie og et noget karikeret opgør med ældreinstitutioner. AD har også skrevet monologen Tårnspringeren.
Generationskonflikter er jævnligt omdrejningspunkt for skuespil. Om ældre findes også Aftægten af Kaj Nissen.
Et interessant og realistisk skuespil om at blive ældre og kun have fortiden og dens glæder og konflikter at være fælles om. Et mere satirisk spor om ældres forhold på plejehjem lykkes mindre godt.