Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Silas ser et spor


Beskrivelse


Silas går rundt med sin lup. Han ser spor alle vegne. Han lokker far med ud, så de sammen kan finde ud af hvilket dyrespor han har set.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2017

af

af

Stine Bille

d. 24. okt. 2017

"My vil have slik" og "Silas ser et spor" er to bøger til den første læsetræning. Både My og Silas forsøger at få enten slik eller is ud af deres fædre. Mon det lykkes? For 6-8-årige.

Bøgerne en del af serien "Lyn". Bøgerne er lydrette og er inddelt i tre forskellige niveauer til den første læsning. "Silas ser et spor" er en Lyn 1-bog, der egner sig til børn i 0.-1. klasse. Silas går rundt med sin lup. Han ser spor alle vegne. Han lokker far med ud, så de sammen kan finde ud af hvilket dyrespor han har fundet. Mon det lykkes for dem? "My vil have slik" er en Lyn 2-bog, der egner sig til børn i 0.-2. klasse. My og far er i Bilka for at købe ind. My vil gerne have en slik, men far siger nej. My truer far med at råbe TIS, hvis ikke hun får noget slik. Far holder fast, og har en plan. Der findes gratis elevopgaver til bøgerne på forlagets hjemmeside. Bøgerne har lix 4 og 5.

Det er to meget korte, sjove og humoristiske bøger til den første læsning. Illustrationerne er med til at lette læseforståelsen, og er både meget humoristiske og farverige.

En anden rigtig god bog om Silas kunne være Silas ser en zombiePalle flyver med drage. Bøger som også handler om en sjov far kunne være fra Palle serien Palle flyver med drageEn anden rigtig god bog om Silas kunne være Silas ser en zombie. Bøger som også handler om en sjov far kunne være fra Palle serien .