Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Sjove ansigter


Beskrivelse


Guide til forvandling af et barneansigt (0-8 år) til fx en blomsterfe, Batman eller hundehvalp. Med trin-for-trin-vejledninger og praktiske tips til 18 forskellige ansigtsmalinger, der alle gennemgås i fem trin, fra bundfarve til finish.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2013

af

af

Pia Petersen

d. 16. juli 2013

Fin bog om ansigtsmaling til forældre og institutioner der maler ansigter på børnene. Der er ansigtsmasker til både store og små og drenge og piger op til ca. 8 år. Kan bruges både til fastelavn og halloween og også til fødselsdage eller andre festligheder. Appelerende forside med en sød klovn.

Dette er forfatters første bog. Hun holder workshops om ansigtsmaling og tager ud og sminker børn til fester. I bogen er der en introduktion til produkter, fx farver og pensler, og til teknik, fx tofarvet bundfarve, dråber og bølger. Derefter er der atten forskellige ansigter, der alle gennemgås i fem trin, fra bundfarve til finish. Man kan male et megamonster, en blomsterfe, en pirat, en prinsesse, en kat, Batman, en klovn, en frø, en hund, en djævel, en sommerfugl, en zombie, en kanin, Spiderman, en heks, en fisk, en vampyr og en tiger. Fotografierne er skarpe og flotte, og børnene, der har fået malet deres ansigter, ligner nogen der synes det er sjovt. Layoutet er også rigtig lækkert og det samlede indtryk giver en lyst til at kaste sig ud i at ansigtsmale. De forskellige masker virker til at gå til, også selvom man ikke er garvet ansigtsmaler.

Bortset fra Janus Vinthers Ansigts sminke 2, 2012, er de nyeste bøger om ansigtsmaling fra 2005 og tidligere, så det er en tiltrængt supplering til vores hylder.

Fin og inspirerende ny bog om ansigtsmaling. Flot layout. Anbefales.