Bøger / skønlitteratur / roman

Skeletternes by


Beskrivelse


Kriminalroman. Da en hund finder en knogle i Laurel Canyon uden for Hollywood, bliver det indledningen til en af de mest besættende sager Harry Bosch nogensinde har arbejdet med. Sagen udvikler sig til en sag om grov og langvarig mishandling, med tråde tyve år tilbage i tiden.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2004

af

af

Winni Thorup

d. 7. juli 2004

Med mindre Harry Bosch fortryder, må dette være sidste bog om den solide og sympatiske politimand. På bogens sidste side lægger han sit politiskilt og sin pistol, da han erkender jobbets formålsløshed. Inden da har han ikke blot optrævlet en families vanskæbne og det tyve år gamle mord på den lille søn, også hans nye kæreste dør. Det er altså en temmelig sort udgang på, forhåbentlig ikke serien, men på bogen. Historien skrider fremad uden unødig effektjageri, men den mister ikke på noget tidspunkt taget i læseren. Den er spændende og psykologisk nuanceret - en god læseoplevelse.


litteratursiden.dk

d. 19. okt. 2004

af

d. 19. okt. 2004

En hund kommer hjem med et ben. Hundens ejer genkender benet som en menneskeknogle, nærmere bestemt en barneknogle. Politiet tilkaldes, og Harry Bosch, politimand i Los Angeles, står her over for en a...


Information

d. 9. aug. 2004

af

af

Peter Kirkegaard

d. 9. aug. 2004


Weekendavisen

d. 20. aug. 2004

af

af

Katinka Bruhn

d. 20. aug. 2004


Berlingske tidende

d. 15. sep. 2004

af

af

Keld Nissen

d. 15. sep. 2004