Bøger / faglitteratur

Slank for altid : forstå din biokemi - sig ja til livet


Beskrivelse


Nøglen til et liv uden overvægt ligger i følge forfatteren i en indsigt i kroppens kemi kombineret med bevidstheden om egne mønstre og dårlige vaner. Gennemgang af genopretning af kroppens biokemi ved hjælp af sund og næringsrig kost.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 4. maj 2020

Nøglen til et liv uden overvægt ligger ifølge bogen i biokemien og i en ny bevidsthed om egne mønstre og dårlige vaner. Til alle der gerne vil tabe sig ved at forbedre deres kropskemi.

Bogen indeholder forfatterens egen historie, forståelse af kroppen, opdagelser, at forstå årsagerne, og kemi og kærlighed. Resten af bogen (ca. 1/4) består af forskellige cases. Bagest i bogen er der øvelser, skemaer og tests samt kilder. Bogens forfatter er vægtabs-og livskvalitetsekspert. Hun vil gerne være med til at sætte en ny standard for vores sundhed ved at fokusere på at genoprette kroppens biokemi ved hjælp af sund og næringsrig kost. Bogen er således ikke en opskriftsbog, men en bog med informationer om hvad kosten gør ved kroppen - og hvad kroppen selv kan gøre. Læs mere om forfatteren, hendes sundhedsfilosofi, kurser m.v. her: https://tofeelamazing.com/.

Forfatteren har sin baggrundsviden i orden, bogen er krydret med faktabokse og diagrammer, og hun skriver i et sprog, der er til at forstå. Til personlig brug vil de ret forskellige cases være inspirerende at læse - og de er illustrerede med før- og efter-billeder.

Der udkommer jævnligt nyt - og nye metoder - til tabe sig. Drop vægten handler bl.a. også om kroppens funktioner og om at lægge sit liv om, for at tabe sig. Også en forfatter som Per Brændgaard Mikkelsen, der primært har fokus på kroppen, baggrunden og de små skridt, kan nævnes som sammenligning.