Bøger / faglitteratur / opskrifter

Slank og sund på 8 uger : Lene Hanssons wellness program


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Anne Grete Jacobsen

2007

Endnu en bog, som henvender sig til de mange, som ønsker at smide nogle kilo og i det hele taget få en bedre livskvalitet. Lene Hansson er i forvejen kendt fra sine mange andre bøger, og hendes læsere er mange, så jeg er ikke i tvivl om, at denne også nok skal blive efterspurgt.

8 uger er den tid, det i følge Lene Hansson tager at få mere energi, blive slankere, få et bedre helbred og mere overskud og balance i krop og sind. Seere på TV3 har kunnet følge en række danskere, som har fulgt Lene Hanssons råd i programmet "Du er hvad du spiser". Ligesom i sine tidligere bøger bygger Lene Hansson på to kostprincipper: at få genoprettet syre/base-balancen og indtagelse af mere energimad, og hvad det er forklarer hun grundigt. Hver enkelt uge har sit eget afsnit. Udover madplan med indkøbslise og forslag til ugens motion, tager hun et specielt tema op. Det kan være noget om blodsukkeret, nattesøvn, naturens egen medicin, stress og gode råd. I et tillæg er der flere lækre og indbydende opskrifter, som man kan lade sig inspirere af. Som sædvanlig i Lene Hanssons bøger er der plads til, at man kan gøre sig sine egne notater.

Opskrifter på et sundere liv har vi rigtig meget om. Denne nye bog er bygget op på samme måde som Forny dit liv på 8 uger med madplan, indkøbslister og gode råd, nyt er her, at der er medtaget mere om motion og wellness.

Selv om det er et emne, som er flittigt beskrevet, tror jeg at Lene Hanssons navn vil sikre efterspørgsel.